Recenzije

Jasen Vlahović

Po preporuci smo došli radi ortopedskih problema u Polikliniku Roth, a oni su naša očekivanja u potpunosti ispunili. Dr Roth učinio mi je operaciju ispravljnja osovine obje noge te operacije ravnih stopala zahvaljujući čemu sada imam ispravljene noge i nomalna stopala. Sve je prošlo u najboljem redu bez bolova i s malim operativnim rezovima, a hodati sam mogao drugi dan nakon operacije. Za bilo kakve ortopedske probleme tu je Poliklinika Roth!

Obitelj Šugar (Vito Šugar)

Problemi sa spuštenim stopalima napokon su riješeni zahvaljujući dr Roth- u i njegovom timu. Hvala na profesionalnosti i stručnosti!

Adelina Muratagić

Hvala dr.Rothu na rješavanju mojih problema s koljenom i spašavanju mog meniska! Puno pozdrava i uspjeha u daljnjem radu tima Poliklinike Roth.

Ognjen Čekan recenzija

Ognjen Čekan

Nema veće zahvalnosti od toga kada netko pomogne vašem djetetu. Čuli smo u Srbiji za dr. Rotha i odlučili mu povjeriti problem našeg sina. Stoga se zahvaljujem na stručnosti Poliklinike Roth, koja se pokazala iskusnom u rješavanju deformacija stopala. Konačno smo se rješili uložaka za stopala koji se nisu pokazali neučinkovitima.

Teo Kostelić recenzija

Teo Kostelić

Zahvaljujemo Timu Poliklinike Roth na trajnom rješavanju bolova sa spuštenim stopalima za našeg sina! Velika preporuka za liječenje svih problema sa stopalima!

Matija Štraser, 15

Prve tegobe sa stopalom počeo sam osjećati nakon nogometnog treninga, nisam mogao odigrati svoj maksimum a bolovi su bili nesnosni. Operacija koju je izveo dr. Roth je bila uspješna i omogućila mi da se sportu brzo vratim. Hvala doktoru i njegovom timu koji su prepoznali problem i riješili ga.

Adam Sušanj

Od malena imam problema sa spuštenim stopalima. Trčanje, treniranje sportova pa i same duge šetnje su mi pravile probleme. Implantat Bonestar i Dr. Roth omogućili su mi normalno kretanje bez boli. Hvala dr. Roth-u i svim djelatnicima Poliklinici Roth.

Ajdin Bećić recenzija

Ajdin Bećić

Hvala dr Rothu na stručnosti i prije svega ljubaznosti. Cijeli tim liječnika nam je pomogao u rješavanju dugogodišnjeg zdravstvenog problema našeg sina.

Obitelj Sokolović, 14

Dr Roth operirao je Davida i trajno mu riješio tegobe sa stopalima. Nakon operacije sa implantatima u stopalima je uspješno nastupao na nizu državnih natjecanja iz borilačkih sportova. Hvala Poliklinici i Dr Roth-u na visokoj profesionalnosti i uslužnosti.

Anđela Ćosić

Od prvog pregleda, operacije te same rehabilitacije odličan tim ljudi na raspolaganju koji će vam sigurno dati odgovor na sva vaša pitanja. Osoblje je profesionalno koje stalno ulaže u sebe i svoje znanje. Za svaku preporuku i od srca veliko hvala.

Mirna Žagar, 29

Dolazak u Polikliniku Roth bio je dobar odabir od početka mog liječenja. Točna dijagnostika te brzo organiziranje daljnjih pretraga uz sve oblike pomoći i suradnje. Liječnici i osoblje koji su ljubazni i spremni maksimalno olakšati pacijentu boravak u bolnici.

Giuseppe Iannantuono, 32

Dugi niz godina su me mučile tegobe sa ravnim stopalima. Nemogućnost obavljanja stajaćeg posla, treniranja, pa niti dužeg hodanja. Dr. Roth iz Poliklinike Roth mi je prvi preporučio i obavio operativni zahvat implantatom Bonstar nakon kojeg sam prvi put nakon dugo vremena mogao raditi bez tegoba, trenirati i više ne osjećati bolove u stopalima. Hvala cijelom timu Poliklinike Roth na stručnosti i profesionalnosti.

Domagoj Vidas, 26

Nakon teške povrede koljena na nogometnom turniru u Poliklinici Roth sam učinio artroskopiju koljena i rekonstrukciju prednjeg križnog ligamenta. Sama operacija je prošla bezbolno uz brzi oporavak i povratak svakodnevnim nogometnim treninzima. Ovim putem želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu na profesionalnosti, ljubaznosti i odličnim rezultatima. Osobito bi htio pohvaliti individualan pristup mom liječenju, strpljivost te stalnu dostupnost informacijama o mom zdravstvenom stanju od strane dr. Roth.

Ivan Milatovič, 69

Bolovi u koljenu zbog artroze su mi bili nesnosni, kretanje još teže. Terapija matičnim stanicama metodom Lipogems spasila mi je koljena od operacije umjetnog zgloba. Pokretljivost se povećala, a bolovi su prestali. Nakon terapije samo sam dva do tri tjedna morao mirovati,a poslije poštednog režima mogao sam obavljati sve životne aktivnosti. Hvala timu dr. Roth-a koji mi je olakšao i omogućio da jednostavno i brzo prođe cijela terapija i oporavak.

Ivanka Ćulum, 67

Terapija matičnim stanicama na koju sam se odlučila u Poliklinici Roth napokon mi je pomogla da prestanu tegobe artroze u koljenu. Bolovi nakon posla, fizičke aktivnosti bili su svakodnevica. Brz oporavak, minimalno rizičan zahvat te stručnost dr. Roth-a razlozi su zašto sam se na tu terapiju odlučila. Angažiranost oko moga liječenja te profesionalnost i educiranost u Poliklinici Roth je na zavidnom nivou!

Arka Erickson, 42

Povreda ramena na judo treningu znatno mi je otežala svakodnevne životne aktivnosti i obavljanje posla. Doktor Roth mi je dijagnosticirao povredu te operativnim zahvatom sanirao rame. Doktor je pristupačan, u potpunosti mi je objasnio stanje koje je nastalo povredom ali i što me očekuje u postoperativnom oporavku. Makimalna angažiranost i profesionalni pristup cijelog tima olakšali su mi odluku da svoj liječenje započnem upravo u ovoj klinici.

Igor Orešković, 25

Dr. Roth mi je operirao rame zbog povrede nastale prilikom treniranja u teretani. Danas mogu izvoditi sve pokrete, normalno trenirati i raditi. Hvala doktoru na pomoći i profesionalnosti kod zahvata i oporavka.

Vladimir Marovšek, Slovenija, 54

U Poliklinici Roth obavio sam terapiju matičnim celicama na oba kolena. Hvala dr Rothu i njegovom timu na profesionalnom i osobnom pristupu te na rješavanju mog zdravstvenog problema.

Hajdana Bilafer, 9

Dr. Roth je jedini liječnik koji je predložio estetsku operaciju prsta naše kćeri bez velikih zahvata i rezova. Hvala liječnicima, anesteziologu, tehničarima i ostalom osoblju koji su nam olakšali i ubrzali operaciju i boravak u Rijeci.

Ivan Keš, 29

Poliklinika Roth ustanova je u kojoj sam uspješno liječio tegobe sa lumbalnom kralježnicom. Kompletno je opremljena sa svom dijagnostikom za rješavanje tegoba i bolova kralježnice, te je osoblje vrlo pristupačno i ugodno.

Tomislav Čorak, 60

Doktor Roth je jedini liječnik koji mi je predložio terapiju matičnim stanicama za povredu koljena. 7 mjeseci nakon terapije ponovno mogu obavljati sve aktivnosti bez bolova. Preporuka za liječenje matičnim stanicama i za Polikliniku Roth. Hvala na svemu!!!

Janez Petek, 48

Pristup, strpljenje i stručnost doktora Roth-a je pohvalna. Objasnit će sve nepoznanice te će izdvojiti dovoljno vremena da Vam sve bude jasno. Preporuka svima za liječenje ortopedskih tegoba.

Željko Todović, 36

U Polikliniku Roth putem preporuke sam došao na liječenje iz Srbije. Niz teških operacija i ponavljajućih trauma donijele su mi puno problema sa koljenom. Zahvaljujući artroskopskom zahvatu i terapiji matičnim stanicama danas mogu bez bolova spavati!

Obitelj Stojaković

U Polikliniku Roth došli smo zbog bolova u spuštenim stopalima našeg sina. Implantatom doktora Roth-a trajno smo riješili problem spuštenih stopala. Mario je danas bez ograničenja i može trenirati svaki sport.

Kolinda Leković, 49

Terapiju matičnim stanicama obavila sam u Poliklinici Roth. Zahvaljujem se na pristupačnosti i strpljivosti doktora Roth-a i njegovog tima. Sa povjerenjem im se uvijek možete obratiti.

Ivan Deželić, 72

Nakon stalnih bolova zbog artroze u oba koljena koje sam osjećao zadnje 3 godine odlučio sam se posjetiti Polikliniku dr. Roth. Na rengenu se pokazala potpuna istrošenost hrskavice. Stanje je vidno za ugradnju endoproteze. Ja sam od proteze odustao i odlučio sam se za artroskopiju oba koljena i ugradnju matičnih stanica po sistemu Lipogems. Čitava procedura izvršena je u 2 zahvata.

Prvi zahvat bila je artroskopija u desnom koljenu. Drugi zahvat izvršen je nakon 2 sedmice, artroskopija u lijevom koljenu i odmah nakon toga ugradnja matičnih stanica u oba koljena. Sve je prošlo bez bolova i mogao sam se slobodno kretati poslije oba zahvata bez štaka.

Sada nakon 6 mjeseci od zadnjeg zahvata mogu reći da bolove više ne osjećam , slobodno se krećem , koljena više ne škljocaju kao prije kada sam se morao i povremeno zaustavljati.

Kad sam pred 3 godine bio u Ortopedskoj bolnici u Lovranu pokazala se još i onda istrošenost hrskavice i predložena endoproteza, a za artroskopiju nije mi niti spomenuto da postoji. Od endoproteze sam odustao i nastavio primjenjivati samo lijekove protiv bolova koji mi nisu puno pomogli.

Mislim da nisam pogriješio što sam se obratio Dr. Rothu. Riješio sam se bolova bez proteze. Zahvalan sam primariusu Dr. Rothu i cijelom osoblju za koje imam samo najbolje za reći, vrlo uslužno i profesionalno.

Nada Mihalek, 49

Zahvalna sam doktoru Roth-u i svom osoblju Poliklinike na stručno odrađenom zahvatu, na svim odgovorima i informacijama, na dostupnosti svaki dan u svako doba, na ljubaznosti i susretljivosti te brizi za pacijenta u punom smislu te rijeci. Samo jedan telefonski razgovor je bio dovoljan da se riješim sumnji i strahova a kad vam netko koga ne poznajete na prvu ulije povjerenje...to je to!! Od srca preporučam svima koji ih trebaju.

Anastazija Daljević, 23

Puno godina sam se mučila sa bolovima u stopalima. Poliklinika Roth je prva ustanova koja mi je preporučila operativno rješavanje spuštenih stopala. Poliklinika i osoblje sa velikom edukacijom i zavidnom brigom za pacijente.

Tomislav Lucić, 39

Povreda koljena mi je onemogućila nastavak normale radne i životne aktivnosti. Poliklinika Roth nije samo moderna ustanova u dijagnostici i pristupačnosti pacijentima već i u brzini organizacije. Od pregleda do rješavanja mog problema zahvatom je prošlo manje od tjedan dana. Savjetujem svima da ne čekaju da se njihovo stanje pogorša već da potraže rješenja svojih tegoba u Poliklinici Roth.

Ivan Perić, 32

Dr. Roth operirao mi je rame i riješio dugogodišnji problem sa nestabilnosti ramena. Hvala na strpljivosti, detaljnom objašnjavanju mog problema te na kraju prilagođavanju svim mojim željama i potrebama u pogledu terapije nakon zahvata. Hvala cijelom timu Poliklinike Roth.

Ante Šmalcelj, 17

Hvala Dr Roth-u na uspješno riješenom problemu sa spuštenim stopalima. Stručnjak koji je visoko priznat u Hrvatskoj i svijetu te vrlo ljubazan u odnosu pacijent-liječnik. Poliklinika Roth je rijetka ustanova sa toliko stručnim osobljem.

Ankica Šaravanja, 54

Poliklinika Roth mi je preporučila liječenje problema sa kukom matičnim stanicama. Nakon šest mjeseci od zahvata osjetim znatan napredak i olakšanje u kretanju. Hvala dr. Roth-u i njegovom timu na uspješno obavljenom liječenju.

Marko Leko, 20

Bolovi u stopalu, konstantna neugodnost udaljili su me od nogometnog terena. Dr. Roth mi je artroskopijom gležnja i implantatom Bonestar trajno riješio probleme. Danas mogu normalno bez bolova i tegoba trčati te igrati nogomet.

Viktorija Zelenka recenzija

Viktorija Zelenka

Konačno je prestala moja dugogodišnja borba sa spuštenim stopalima uz pomoć zahvata sa Bonestar implantatom. Hvala cijelom timu, a posebno primarijusu Rothu!

Snježana Benković recenzija

Snježana Benković

moja očekivanja su i više nego ispunjena. Zahvaljujući Poliklinici Roth napokon nakon 60 godina moje stopalo više nije spušteno i mogu normalno hodati. Posebno se zahvaljujem prim. Rothu na profesionalnosti i posvećenosti rješavanju mog problema. Želim im sve najbolje u daljnjem radu!

Anica Bagarić recenzija

Anica Bagarić

Polikliniku Roth odabrala sam prvenstveno zbog stručnosti i ljubaznositi cijelog tima pogotovo primarijusa Roth-a. Problem sa teškim deformitetom stopala koji mi nisu uspijeli rješiti u drugoj ustanovi uspješno je rješen operacijom. Sada već planiram i operaciju drugog stopala.

Marinela Maričić

Marinela Maričić - Zahvalna sam za profesionalan odnos i kvalitetnu stručnu pomoć u vezi mojih višegodišnjih problema. U Poliklinici Roth ste u sigurnim rukama od početka do kraja liječenja.

Vinko Zlović recenzija

Vinko Zlović

Veoma profesionalan i ljubazan tim, od prvog trenutka! Komunikacija, dogovor termina, diagnoza, priprema za zahvat, sam zahvat, pregled nakon zahvata, itd., je na visokoj razini! Moja 1. preporuka, nebitno odakle dolazite.

Svjetlana Radmanović recenzija

Svjetlana Radmanović

Zovem se Svjetlana Radmanovic i živim u Rødovre,Danska. Imam 45.god. U poliklinici Roth sam imala operaciju presađivanja matičnih stanica Lipogems metodom u svrhu ponovnog nastanka hrskavice u skocnom zglobu i operaciju otklanjanja Haglundove pete. Vrlo sam zadovoljna ishodom obiju operacija i strucnoscu cijelog tima na celu sa dr. Rothom. Veselim se što nakon dugo vremena mogu opet hodati. Mogu preporučiti svima koji imaju probleme sa kostima i zglobovima a takodjer i ljudima koji zive u inozemstvu a ne mogu u mjestu boravka riješiti svoje probleme da se obrate s povjerenjem dr. Rothu.

Ivica Berton Recenzija

Ivica Berton

Zahvaljujući ljubaznom, ali prije svega izrazito stručnom timu Poliklinike Roth, moje tegobe su se u potpunosti povukle. Preporučujem svima sa otropedskim problemima da se obrate vrhunskom liječniku, dr. Rothu. Još jednom veliko hvala!

Nevenka Jurišić Recenzija

Nevenka Jurišić

Moja preporuka za sve pacijente koji trebaju ortopeda! Ukoliko imate ortopedske probleme obratite im se s povjerenjem. Cijelim tijekom liječenja su uz Vas i vrlo su organizirani i precizni a komunikacija je izvanredna. Od naručivanja na pregled, postavljanja dijagnoze i prijedloga liječenja, operativnog zahvata i postoperativnih kontrola te za bilo kakve upite i savjete stoje Vam na raspolaganju, a rezultati njihovog rada su nadaleko poznati. Hvala cijelom timu Poliklinike Roth!

Višnja Petrc Recenzija

Višnja Petrc

Svakako preporučujem Polikliniku Roth svakome tko ima bilo kakav problem s zglobovima. Cijelo osoblje u poliklinici je pristupačno i ljubazno te se sve može lako dogovoriti. Terapija matičnim stanicama je prošla bez ikakvih problema, a osoblje me uputilo detaljno u cijeli postupak za oporavak.

Srđan Kukić Recenzija

Srđan Kukić

Imao sam vrlo tešku povredu ramena na radnome mjestu te izrazito jake bolove. MR je potvrdio pucanje čak 3 tetive u ramenu te teška oštećenja hrskavice. Nakon što su bolovi postali svakodnevni i nisam više mogao raditi odlučio sam se za operaciju kod dr Rotha zbog njegove stručnosti i nisam pogriješio. Učinjena mi je artroskopija ramena, minimalno invazivnim putem fiksacija i šivanje svih tetiva u ramenu te potom i terapija matičnim stanicama za regeneraciju hrskavice. Nakon vremena oporavka, razgibanja i vježbi rezultati su fantastični! Nemam više bolova, funkcija i snaga u ramenu je izvrsna te se konačno mogu vratiti svojim aktivnostima bez bolova, a ožiljci od operacije se niti ne vide! Mogu samo pohvaliti cijeli tim poliklinike na profesionalnosti i ljubaznosti, a ukoliko imate problema sa ramenom preporuka je Dr Roth!

Arka Erikson Recenzija

Arka Erikson

Povreda ramena na judo treningu znatno mi je otežala svakodnevne životne aktivnosti i obavljanje posla. Doktor Roth mi je dijagnosticirao povredu te operativnim zahvatom sanirao rame. Doktor je pristupačan, u potpunosti mi je objasnio stanje koje je nastalo povredom ali i što me očekuje u postoperativnom oporavku. Makimalna angažiranost i profesionalni pristup cijelog tima olakšali su mi odluku da svoj liječenje započnem upravo u ovoj klinici.

Danijel Mekiš Recenzija

Danijel Mekiš

Tešku povredu ramena Dr. Roth uspio mi je sanirati te na taj način omogućiti da danas obavljam svoj posao bez problema. Toplo preporučujem Polikliniku Roth. Dr. Roth izuzetno je ljubazan i naravno stručan. Sve pohvale cijelom timu!

Jadranka Posilović Recenzija

Jadranka Posilović

Sve pohvale lječničkom timu. Stručni, ljubazni, jednom riječju divni. Operacija prošla ugodno. Moja preporuka svima! Prezadovoljna pacijentica

Martina Fistrić Recenzija

Martina Fistrić

Iskreno, bila sam skeptična oko toga može li više itko pomoći mojim tegobama s koljenom. Bolovi su bili neizdrživi, te sam, tako reći, riskirala sa ovim zahvatom matičnim stanicama, jer mi je to bila zadnja opcija. Na moje ugodno iznenađenje tegobe su se uvelike povukle. Hvala Vam što ste mi vratili nadu da moje koljeno može biti bolje!

Mirjana Inđić Recenzija

Mirjana Inđić

Najljepše hvala dr. Rothu i cijelom osoblju Poliklinike Roth na svoj pristupačnosti i usluzi koju su mi pružili. Nakon operacije, konačno mogu hodati bez bolova!

Dario Sabljak Recenzija

Dario Sabljak

Cijeli život bavim se nogometom radi čega sam dobio ozljedu koljena (pucanje meniska) kojeg sam morao operirati jer su bolovi bili svakodnevni. Odlučio sam se za operaciju u Poliklinici Roth te mogu reći samo pohvale za doktora i cijeli tim! Učinjena mi je artroskopija koljena, a isti dan nakon operacije izašao sam iz poliklinike na svojim nogama. Svakome tko ima ozbiljnih ortopedskih tegoba preporučio bih Polikliniku Roth jer će se posvetiti Vašem problemu i rješiti Vaše tegobe!

Maxim Debelić Recenzija

Maxim Debelić

Operativno liječenje povrede i terapije su prošli bez ikakvih problema. Svi u poliklinici su iznimno profesionalni, susretljivi i ljubazni.

Danijel Gloc Recenzija

Danijel Gloc

Ovom prilikom se zahvaljujem cijelom osoblju Poliklinike Roth na ljubaznosti i profesionalnosti od prvog kontakta, pregleda pa do samog zahvata. Posebno bih se zahvalio dr. Sandoru Roth-u, koji je odradio operaciju i pomogao mi svojim savjetima da je oporavak bude brži i bezbolniji.

Smiljanka Morić Recenzija

Smiljanka Morić

Trpjela sam bolove u oba koljena, te sam se odlučila potražiti stručnu pomoć u Poliklinici Roth. Osoblje poliklinike vrlo je pristojno i organizirano, a doktori pažljivo slušaju tegobe pacijenta i predlažu konkretna rješenja. Zahvaljujući dr Rothu nisam ugradila protezu koljena. Učinjena mi je artroskopija koljena te sanacija meniska nakon čega su aplicirane matične stanice iz masti kako bi se obnovila hrskavica i na taj način spasilo koljeno. Rezultati su odlični, više nemam problema s koljenima, a cijeli je postupak vrlo jednostavan i poštedan za pacijenta. Polikliniku Roth i liječenje matičnim stanicama preporučila bi svakome tko ima problema sa zglobovima!

Zdenko Kodelja Recenzija

Zdenko Kodelja

Mojim bolovima i problemima nakon višestrukih ozljeda desnog koljena došao je kraj. Jako sam zadovoljan sa svim uslugama i cjelokupnim dojmom bolnice. Veliko hvala timu Poliklinike Roth na uspješnoj opeaciji i vrlo brzom vraćanju na noge.

Nevenka Božiček Recenzija

Nevenka Božiček

Poliklinika Roth sa timom iznimnih profesionalaca pruža medicinske usluge najviše kvalitete. Sve pohvale cijelom timu koji je divan, ljubazan i profesionalan. Od samog prvog kontakta, zatim pregleda pa do operacije sve je bilo brzo, bezbolno, za svaku pohvalu.

Marković Ratko

Nakon višegodišnjih tegoba sa bolovima i nemogućnosti pokreta u Poliklinici Roth sam našao stručnu pomoć. Od prvog susreta bili su ljubazni, pristupačni i predani mom problemu. Hvala dr. Rothu i cijelom timu na poboljšanju mog zdravstvenog stanja.